Novosti

Blagdansko darivanje djece

Uvijek je lijepo vidjeti malo života i radosti na ulicama našeg Senja. Tako smo u ove predblagdanske dane,  moto klub u suradnji sa TZ Senj i mnogim sponzorima uspjeli uveseliti djecu poklonima i toplim čajem, a roditelje kuhanim vinom i kobasicama na Dvorcu gdje se skupio velik broj Senjkinja i Senjana, mladih i starih. Zabava je trajala kroz cijelo jutro uz uvijek odličan sastav Arija. 

blagdansko darivanje djece senj

Moto djedovi u akciji

U subotu 20.12.2014. u 10 sati

TRG DVORAC

MOTO RACING KLUB SENJ I TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA SENJA , poziva sve roditelje da povedu svoju djecu na druženje i darivanje u Božićnom duhu, sa moto djedovima. 

Tradicionalno okupljanje i darivanje ove godine uz poklone slatkiše i čaj, za roditelje i kuhano vino, da se okrijepe uz muziku i drage prijatelje. 

Povedite djecu da im uljepšamo ove nadolazeće blagdanske dane!!

moto djedovi senj 2014

7. Moto susret u Senju

7. moto susret Senj 2014
7.MOTO SUSRET SENJ 2014
 
Moto Racing Klub Senj je i ovu, sedmu godinu za redom okupio bajkere iz cijele Hrvatske, ali i inozemstva. Susretu su prisustvovali motoristi iz BiH, Slovenije, Italije, Mađarske, Švicarske, Austrije i Njemačke pa se s pravom može reći da je ovo bio susret međunarodnog karaktera. Uz to, s gotovo 300 bajkera bio je najposjećeniji dosad. 
7
moto
susret
senj
2014

Djedice na kotačima

Djedovi Božičnjaci na kotačima

Već tradicijonalno za vrijeme Božićnih praznika obučeni u "Djedice" , na Pavlinskom trgu u centru grada darujemo najmlađe. Išli smo i u posjete po kućama, obradovali nemoćnu i oboljelu dijecu i nadamo da smo ih razveselili kroz ove blagdane. I dogodine nećemo zaboraviti najmlađe Senjane za koje ćemo kao i ove skupiti brdo poklona za lijepše djetinjstvo.

djedovi
božićnjaci
senj

Senj Expo 2013

U senjskoj Sportskoj dvorani „Robert Barbić-Beli“ u organizaciji Turističke zajednice Grada Senja i Humanitarne udruge „Bura“ Senj, u subotu 14.12., održan je drugi po redu cjelodnevni kulturno-zabavni sajam Expo Senj 2013. pod geslom-”dojdi, pošpijaj pa ondat njurgaj”.

Sudjelovali smo i ove godine, predstavili naš klub i pomogli u organizaciji cijelog događaja. Nadamo se da će u buduće biti sve veći i veći odaziv izlagača i posjetitelja.

izvor: ww.senj.hr

exspo
senj

MOTORRAD u Senju

Malo je bajkera kojima bi palo na pamet provozati se kroz Senj u dvanaestom mjesecu, kada bura pokazuje svu svoju raskoš. Ovim dečkima to ni najmanje nije smetalo; pod našim Nehajem stali su pred objektiv fotografa, da zabilježi čari senjske bure. Ni nama domaćima ne pada na pamet voziti se po ovom vremenu, i gledati da nas jedan reful ne bi bacio sa motora. Ovi MOTORRAD dečki su stali na rub litice i s pogledom na Tvrđavu Nehaj "rugali" se buri.

motorrad
senj
foto

6. Moto susret Senj

Hvala svima koji su sudjelovali na našem 6. moto susretu!

Ove godine slabija posjećenost, koju prepisujemo lošijem vremenu, a i krizi u državi, ipak motorista se dosta odazvalo neki prijatelji su došli i autima da uveličaju naš skup. Nadamo se da ste se dobro zabavili i da se vidimo i dogodine. Pozdrav svima od ekipe Moto racing kluba Senj!!

Slike pogledajte u našoj galeriji.

moto susret senj 2013

Moto djedovi u akciji

Kako nam dolazi vrijeme darivanja i mi smo odlučili darivati djecu grada Senja. Obučeni u odore Djeda Božičnjaka obradovali smo veliki broj mališana na Pavlinskom trgu u centru grada. Uz pomoć grada Senja, turističke zajednice i udruge Leo, unjeli smo malo živosti u ove predblagdanske dane.

Slike pogledajte u našoj galeriji.

akcija daraivanja

Okupljanje 8.12.2012

Unatoč lošem vremenu ekipa se okupila u velikom broju, a zabava je kao i uvijek bila zagarantirana. Malo žive svirke,  piće, odličan gulaš i za desert odojak, recept su za svaku dobru zabavu. Hvala svima koji su se odazvali.

POGLEDAJTE SLIKE

fešta
jozefina

Senj - EXPO

Sudjelovali smo na Senj expo koji se održavao 24.11. u sportskoj dvorani u Senju. Promovirali smo klub i predstavili posjetiteljima sav naš dobrotvorni rad. Sav prihod od prodaje majica dali smo u dobrotvorne svrhe kao i već mnogo puta do sada. Klub od svog osnutka pa do danas  sudjeluje u dobrotvornim akcijama i nezaboravlja najpotrebitije.

senj
expo

Stranice