Novosti

10. moto susret Senj 2017

moto susret senj 2017

Moto Mrazovi opet daruju

____________________
Moto mrazovi i ove godine daruju najmlađe u centru našeg Senja.

motomrazovi senj
blagdansko darivanje djece senj

9. Moto Susret SENJ - 2016

Pozivamo Vas na 9. moto susret u Senj, Koji će se održati 3.-5. 6. na novoj lokaciji u Gradu Senju, na plaži BANJA u sklopu night cluba BANJA.

U petak će vas dočekati i zabavljati grupa ARIJA.

A u subotu je na rasporedu defile uz besplatnu pivu, moto igre i go-go plesačice. A kako se bliži mrak, kreće i rock svirka uz grupu PLETERI, i ples naše STRIPTIZETE.

U nedjelju za sve će biti besplatan grah!

Vidimo se!!!!

moto
susret
senj
2016

Teška prometna nesreća

20150724 185937

Danas 24.07.2015 policija je zatvorila cijeli promet na izlazu iz grada Senja prema Karlobagu. Koliko smo saznali, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je smrtno stradao motociklist na cesti poslije Sv. Jurja. (Jurkuša)

Promet je zaustavljen više od dva sata te se stvorio čep na raskrižju na izlasku iz Senja ispod pumpe AdriaOil. Stvorile su se kilometarske kolone iz smijera Rijeke i smijera Zagreba!

nesreca senj karlobag

MOTO SUSRET Senj 2015.

 

 

Kada  pogledamo unatrag i prisjetimo se svih susreta na kojima smo bili i koje smo organizirali, vidimo da svi imaju isti "štih". Tako smo ove godine htjeli napraviti nešto mrvicu drukčije. Petak smo pozvali naše prijatelje iz Tamburaškog sastava CRESCENDO da nas i sve ostale zabave uz drukčije tonove. Po reakcijama i priči naših gostiju doznali smo da je to bio dobar potez. Ekipa se zabavila, napila i sve je prošlo kako i treba, uz smijeh i druženje. 

moto susret senj 2015

Blagdansko darivanje djece

Uvijek je lijepo vidjeti malo života i radosti na ulicama našeg Senja. Tako smo u ove predblagdanske dane,  moto klub u suradnji sa TZ Senj i mnogim sponzorima uspjeli uveseliti djecu poklonima i toplim čajem, a roditelje kuhanim vinom i kobasicama na Dvorcu gdje se skupio velik broj Senjkinja i Senjana, mladih i starih. Zabava je trajala kroz cijelo jutro uz uvijek odličan sastav Arija. 

blagdansko darivanje djece senj

Moto djedovi u akciji

U subotu 20.12.2014. u 10 sati

TRG DVORAC

MOTO RACING KLUB SENJ I TURISTIČKA ZAJEDNICA GRADA SENJA , poziva sve roditelje da povedu svoju djecu na druženje i darivanje u Božićnom duhu, sa moto djedovima. 

Tradicionalno okupljanje i darivanje ove godine uz poklone slatkiše i čaj, za roditelje i kuhano vino, da se okrijepe uz muziku i drage prijatelje. 

Povedite djecu da im uljepšamo ove nadolazeće blagdanske dane!!

moto djedovi senj 2014

7. Moto susret u Senju

7. moto susret Senj 2014
7.MOTO SUSRET SENJ 2014
 
Moto Racing Klub Senj je i ovu, sedmu godinu za redom okupio bajkere iz cijele Hrvatske, ali i inozemstva. Susretu su prisustvovali motoristi iz BiH, Slovenije, Italije, Mađarske, Švicarske, Austrije i Njemačke pa se s pravom može reći da je ovo bio susret međunarodnog karaktera. Uz to, s gotovo 300 bajkera bio je najposjećeniji dosad. 
7
moto
susret
senj
2014

Djedice na kotačima

Djedovi Božičnjaci na kotačima

Već tradicijonalno za vrijeme Božićnih praznika obučeni u "Djedice" , na Pavlinskom trgu u centru grada darujemo najmlađe. Išli smo i u posjete po kućama, obradovali nemoćnu i oboljelu dijecu i nadamo da smo ih razveselili kroz ove blagdane. I dogodine nećemo zaboraviti najmlađe Senjane za koje ćemo kao i ove skupiti brdo poklona za lijepše djetinjstvo.

djedovi
božićnjaci
senj

Senj Expo 2013

U senjskoj Sportskoj dvorani „Robert Barbić-Beli“ u organizaciji Turističke zajednice Grada Senja i Humanitarne udruge „Bura“ Senj, u subotu 14.12., održan je drugi po redu cjelodnevni kulturno-zabavni sajam Expo Senj 2013. pod geslom-”dojdi, pošpijaj pa ondat njurgaj”.

Sudjelovali smo i ove godine, predstavili naš klub i pomogli u organizaciji cijelog događaja. Nadamo se da će u buduće biti sve veći i veći odaziv izlagača i posjetitelja.

izvor: ww.senj.hr

exspo
senj

Stranice